BMWKLTIBMIIOF 2010 - Ohjelma

 
 

Perjantai 6.8:

 

Klo 14:00 – 22:00

Ilmoittautuminen sekä huoneiden avainten luovutus.

 

Ilmoittautuminen ja hotelliin rekisteröinti tapahtuu Imatran Valtionhotellin vastaanotossa. Rekisteröinnin yhteydessä vastaanotto normaalin hotellitavan mukaan höylää luottokortin mahdollisia lisäkuluja varten.

 

Tapahtumatoimistomme sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa Kilta-salissa, jonne voit tulla pistäytymään vaikka heti hotelliin kirjautumisesi jälkeen. Siellä tapahtuu mahdollisesti tilattujen tekstiileiden luovutus sekä samalla vieraille luovutetaan tervetuliaiskassi. Kassissa on mm. kaulaan ripustettava nimikyltti, jonka toivomme kaikkien pitävän esillä. Näin toisiimme tutustuminen ja ”nimen yhdistäminen naamaan” helpottuu. Nimikyltti toimii myös illalliskuponkina.

Hotellin Linnasali ravintolassa on myös tervetuliaiskahvi- ja pullatarjoilu, joten paikalle vaan!

 

Mikäli jo nyt tiedät saapuvasi perjantaina klo 22 jälkeen, ilmoita siitä ari.ignatius@gmail.com Mikäli saapumisesi viivästyy odottamattomasta syystä, niin soita 0400-483346, jotta osaamme varautua.

 

 

Toimisto ja järjestelykomitea

 

Tapahtumamme toimistosta löydät järjestävän seuran edustajan. Jollet löydä, niin heidät tunnistaa myös joko punaisesta STAFF-logolla varustetusta paidasta tai sinisellä värillä pohjustetusta nimikyltistä.

Meiltä voit pyytää apua tai kysyä neuvoa asiaan kuin asiaan. Teemme parhaamme auttaaksemme kaiken maailman pulmissa.

 

Järjestelykomitean edustajan saat myös aina kiinni puhelinnumerosta: 0400-483346 tai PMR kanavalta 7.

 

Tuulilasi- ja ergonomiatestaus

 

Käytettävissämme on pari eri korkuista CeeBaileyn LT-tuulilasia niitä varten, jotka mahdollisesti haluavat kokeilla vaihtoehtoista ikkunaa pyöräänsä. Myös esillä on Verhoomo Riihiluoman uudelleen muotoilemia LT:n istuimia sekä Suburban Machineryn jalkatappien madallussarja.

 

 

  

Klo 16:00 eteenpäin

Kylpylähotellin sauna ja kylpyläosasto käytettävissä.

 

 

Saunat (miesten ja naisten erikseen) ovat tällä kertaa kylpylähotellin saunaosastolla. Uimapuku tarvitaan kylpyläosastolla, mutta ei saunassa.

 

 

Klo 18:30- 20:30

 

Saunalla tervetuliaiset ja vapaata seurustelua pienen iltapalan äärellä. Saunajuomat tarjoillaan kylpylän baarista, josta ne voi kuitata oman huoneen laskuun.

 

 

Tikkakisa

 

Kylpylän pihalla on tikkataulu, jossa voi harjoitella illan tikkakisaa varten. Kisa pyörii nonstoppina siten, että kilpailija ilmoittaa milloin hän aikoo heittää viralliset kaksi kilpailuheittoa (5 tikkaa / yritys), joiden yhteistulos kirjataan ylös. Kirjaamisen voi pyytää paikalla olevalta järjestelytoimikunnan jäseneltä.

 

Renkaanheitto

 

Toisena erittäin vaativana taitolajina on tarjolla renkaanheittoa. Heittovälineinä on lenkkejä, jotka on valmistettu historiallisista moottoripyörän ketjuista, joilla yritetään osua eräisiin muihin moottorin osista tehtyihin tappeihin.

 

21:00 – 23:30

 

Iltamme jatkuu karaoken merkeissä Linnahotellin kellariravintolassa.

 

 

Lauantai 7.8:

 

            07:30 – 10:00

 

Aamiainen on katettu ravintola Linnasaliin.

 

Klo 08:30 - tasan

 

Lähtö ajolenkille, joka suuntautuu Saimaan ja Puumalan ympäristöön. Lähtö hotellin pihasta  vapaassa järjestyksessä ja ajoryhmiin ( ryhmät 1-5) järjestäytyminen tapahtuu noin 2 km päässä hotellista sijaitsevalla vanhan Imatran Ajojen katuradan lähtösuoran levennyksellä. Kun kaikki ovat paikalla, kierrämme ensin perinteikkään Imatranajojen reitin yhtenä ryhmänä jälleen MP-poliisin vetämänä. Radan kierrettyämme pysähtyvät kaikki muut paitsi ajoryhmä 1 samalle tien levennykselle. Ryhmät 2 – 5 jatkavat eteenpäin kolmen minuutin porrastuksilla.

Katso ryhmäajon tarkemmat ohjeet tämän tekstin lopusta.

 

 

Klo 11:00 – 12:30

 

Keittolounas syödään Okkolan lomamökeillä Puumalassa. Tarjolla on lihakeittoa ruokajuomineen ja jälkiruokineen. Lounas sisältyy osallistumismaksuusi.

 

Klo 14:00

 

Paluu ajolenkiltä ja ryhmäkuva.

 

Klo 14:30

Tech session:

Aiheena on tällä kertaa takajarruvalon ”strobopalikan” asennus. Asennamme malliksi yhden tai muutaman LT:n lisäjarruvaloon tarkoitetun vilkutusmodulin.

 

Toinen viritys on tässä käsiohjelmassakin esitetty LT:n yksinkertaisen ”laivasidontasarjan” asennus.

 

Meillä on myös mukana varusteet LT:n bensakorkkimodifikaatiota varten, siltä varalta, jos kelle sitä ei vielä ole tehty. Kyse on siis toimenpiteestä, jolla bensakorkin avaamisen ”avainpakko” poistetaan.

 

Mahdollista on myös teetättää  LT:n takajousen esisäädön öljytäyttö halukkaille. (Öljyntarpeen yleensä huomaa siitä jos pyörän keskituelle nostamisen jälkeen säätöpyörää pitää kiertää useita kierroksia auki-asennosta kiinnipäin ennekuin mitään vastusta alkaa tuntua.)

 

RXTX-tuotteen Lassi Haikka esittelee kypäräpuhelimia ja navigaattoreita.

 

 

Klo 15:00 – 16.00

 

Zumbatunti repsikoille kuntosali Colosseumissa, joka sijaitsee kolmesataa metriä hotellilta. Tässä on oiva tilaisuus notkeuttaa erityisesti kyydissäistujien jäykistyneet lihakset. Toki mukaan otetaan myös kuljettajia.

Zumbassa tarvittava varustus:

 

Asu sellainen, että voi kunnolla liikkua ja ehkä hikoillakin ja kenkinä parhaimmat on tanssilenkkarit tai jotkut vastaavat. Ei paljain jaloin eikä ehkä korkkareissa....

 

Seuraavassa Zumban määritelmä wikipedian mukaan:

 

Zumba on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka ovat kehittäneet koreografi ja tanssija Beto Perez sekä yrittäjät Alberto Aghion ja Alberto Perlman.

Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco. Rutiini sisältää välillä hitaista ja välillä nopeista liikkeistä koostuvan sarjan. Liikkeet kohdistuvat sellaisiin alueisiin kuin käsivarret, vatsalihakset, jalat ja sydän. Ohjaajat yleensä lisäävät omia koreografioitaan ja musiikkivalintojaan Zumba-tunneilla, jotta esitys näyttäisi paikoittain ainutlaatuiselta.

 

 

Klo 17:50

 

Koskinäytös Imatrankoskella. Koskinäytöksen jälkeen jatkamme suoraan illalliselle Valtionhotellin Linnasaliin.

 

Klo 18:45

 

Illallinen syödään Valtionhotellin Linnasalissa. Illallisen jälkeen siirrymme klo 21:00 pihalle, jossa seuraa nuorten Taide- ja Sirkuskoulu Estradin esitys.

 

Klo 21:00 – 21:15

 

Taide- ja Sirkuskoulu Estradin esitys järjestetään hotellin pihalla. (HUOM! Ollaan täsmällisiä ja paikalla kello 21:00. Nuorten pitää olla seuraavassa esityksessä 22:00 40 kilometrin päässä)

 

Klo 21:15 – 24:00

 

Siirrymme Valtionhotellin Kellariravintolaan, jossa ohjelmamme jatkuu arpajaisten ja muiden kilpailujen palkintojen jaon merkeissä. Arpajaisten tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Imatran kaupungin lastenkodille.  Arpajaisissa on hyviä palkintoja ja arvan hinta on vain 2 €. 

Iltamme jatkuu tanssiorkesteri Ciriuksen musiikin merkeissä.

 

 

Sunnuntai 9.8:

 

Klo 08:00 – 11:00

 

Aamiainen on katettu ravintola Linnasaliin.

 

4. BMWKLTIBMIIOF on päättynyt. Toivotamme kaikille turvallista kotimatkaa.

 

 

 

 

MUUTA

 

 

            Ryhmäajo-ohje:

·         Koko seurueemme on jaettu viiteen ajoryhmään noiden numerot ovat 1-5.

·         Ajoryhmäsi voit tarkistaa tapahtuman käsiohjelman osallistujaluettelosta. 

·         Tule paikalle mopo tankattuna ja rakko tyhjänä!. 

·         Vain ryhmän keula- ja perämiehillä on keltaiset BMW-kerhon huomioliivit. Sekaannusten välttämiseksi ei muilla tällä kertaa huomioliivejä saa olla.

·         Muista porrastus ryhmäajossa! Keulamies ajaa ajokaistan vasenta reunaa ja kakkospyörä oikeata, kolmospyörä taas vasenta reunaa jne. Muista myös, että mitä kovempaa mennään sen pidemmät turvavälit on pidettävä.

·         Ohitus on ryhmässä kielletty!

·         Valokuvaajamme on reitillä sopivaksi katsomassaan kohdassa. Tarkoituksena on valokuvaajan kohdalla hiljentää vauhtia ja ottaa ryhmä kasaan, niin, että kuviin saadaan mahdollisimman monta pyörää. Keulamies nostaa valokuvaajan havaittuaan vasemman käden ylös ja hiljentää vauhtia, ja samalla ryhmä tiivistetään mutta kokonaan emme pysähdy. Muistetaan kuitenkin olla kolaroimatta kun vauhtia hiljennetään! 

 

 

Tervetuloa Imatralle!

 

BMWKLTIBMIIOF –järjestelykomitea.

 

 Imatran v. 2010 käsiohjelma: http://www.scannoora.fi/BMWKLT_2010/
Himoksen v. 2009 käsiohjelma:  http://www.scannoora.fi/BMWKLT/